Despre noi

SafeTravels.ro

Florin Conghilete – fondator SafeTravels.Ro

Florin Conghilete SafeTravels.roSunt Florin Conghilete si inainte de a incepe sa iti spun cateva lucruri despre ce am facut de-a lungul timpului pentru a ajunge sa construiesc aceasta platforma, prefer sa ma intitulez ca si calator. Sunt un calator, iar prin viziunea asta am facut totul in viata. Am vizitat peste 239 de orase si nu mai putin de 34 de tari in momentul in care scriu aceste randuri si sunt sigur ca nu ma voi opri curand pentru ca este lucrul ce ma face sa continui in tot ceea ce fac.

Sunt un calator.. caruia ii place medicina si profeseaza asta intr-unul din spitalele frantuzesti din 2012, inca sub titulatura de Medic Rezident sub culorile Universitatii Lorraine din Nancy, Franta, loc in care am plecat imediat dupa absolvirea Facultatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila” Bucuresti.

Sunt un calator.. caruia ii place arta si coordonez in acelasi timp activitatile ce se petrec pe platformele iLoveArt.ro si i-LoveArt.com, aflate sub egida tatalui meu.

Sunt un calator.. caruia ii place fenomenul fotbalistic si nu de putine ori am fost prezent pe marile arene ale Europei.

Sunt un calator.. caruia ii place fotografia si fotografiatul. Timp de cativa ani am folosit aceasta abilitate pentru a imi aduce aportul unui site al suporterilor unei mult iubite echipe de fotbal din Romania.

Sunt un calator.. caruia ii place sa socializeze si sa interactioneze astfel incat o buna perioada de timp am fost un membru activ cu importante activitati pe plan national si international al organizatiei de tineret al unui partid romanesc de traditie.

Sunt un calator.. ale carui origini se trag din mult prea frumoasa Italie si implicarea mea in cadrul Minoritatii Italiene din Romania, mi-a adus cea mai frumoasa calatorie a vietii mele.

Sunt un calator.. ce este inconjurat de prieteni, care au calatorit alaturi de mine de-a lungul timpului, si ma ajuta zilnic la construirea acestei platforme, oameni remarcabili ce isi vor face aparitia in timp pe paginile acestui portal.

Sunt un calator.. ce are numai 29 de ani si va continua sa calatoreasca.

P.S.1 Aceasta platforma se doreste a veni in ajutorul vostru de-a lungul calatoriilor voastre si pana acum este singurul site ce impleteste calatoriile si medicina spre a aduce in atentia tuturor situatii riscante, boli frecvent intalnite in voiaje, dar si despre preventie, principalul tau partener de calatorie.

P.S.2. Ma poti contacta oricand fie cu ajutorul formularului prezent in rubrica Contact a site-ului, ori direct prin Facebook pe pagina aferenta site-ului (SafeTravels) sau pe pagina mea personala (Conghilete Florin).


MENIU