Cum ma pregatesc de calatorie

cum ma pregatesc de calatorie
Cine nu s-a intrebat vreodata cum sa se pregateasca mai bine pentru o calatorie? Ce sa mai zici, atunci cand e o calatorie mult dorita de atatea luni sau chiar ani, pe care o visezi cu ochii deschisi?!

Incepand de la bagaje, bilete, documente, telefoane si alte lucruri utile te-ai gandit vreodata ce te-ar putea ajuta cu adevarat pe parcursul expeditiei tale? Ei bine, medicamentele, pansamentele, ba chiar o mini trusa medicala e mereu de ajutor! Insa stii ce te poate ajuta mai mult decat atat? Iti spunem noi, Preventia!

Previne si vei avea mult, mult mai putine probleme. O calatorie respecta aceleasi etape ca ale vietii noastre sau, stai, o fi invers?! (pentru cei impatimiti stiu bine despre ce zic aici); dar revenind, preventia isi are locul ei bine stabilit mai ales cand calatoriile dureaza perioade mai indelungate, cand plecam in locuri indepartate si avand obiceiuri alimentare si climatice total diferite fata de ale tarii in care traim.

Te-ai gandit vreodata la arsurile solare? Poate ca acolo unde stai e inca frig, dar pe la Tropice sau chiar la Ecuator lucrurile se schimba putin. Durerile de burta? Greata? Voma? Toate aceste stari le-am avut cu totii macar o data in viata, ce le impiedica sa reapara, poate dupa o masa copioasa ? Dar de febra? Ce zici? Si poate cu o oboseala totala, o durere de cap si un nas care curge? In tara ta, ai zice ca e o simpla raceala si ti-ai continua munca fara sa o bagi prea mult in seama, dar in calatorie? Parca nu prea ai chef sa iti fie stricata sau sa pierzi o zi intreaga pentru ca efectiv nu te simti in stare sa mergi mai departe. Si pot sa continui, dar am sa o fac pentru fiecare situatie in parte, detaliat si in functie de zone, regiune si persoane expuse la risc.

Ce medicamente trebuie sa iei dupa tine in bagaje? Se gasesc si in farmaciile locale din regiunea pe care urmeaza sa o vizitezi?
Toate acestea le vom discuta rand pe rand, plus alte subiecte de interes, in aceasta sectiune, ce va este dedicata in totalitate voua! Iar pentru a interactiona, avem mereu la dispozitie sectiunea de comentarii din josul paginii, iar daca vrei sa ne intindem la vorba, hai pe Forum!


Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

MENIU