Clauze de non responsabilitate

Toate informatiile prezente si prezentate pe site-ul www.safetravels.ro au scop informational. Materialele continute in cadrul acestui site nu sunt indicate a fi utilizate pentru diagnosticul sau tratamentul unei probleme de santate sau un substitut al unei consultatii a unui cadru medical licentiat si profesional.  Safetravels.ro nu se face responsabil pentru folosirea gresita a informatiilor sau oricaror efecte adverse ale produselor sau informatiilor recomandate in cadrul site-ului.

Daca sunteti un pacient utilizator al acestui site, trebuie sa cautati asistenta a unui profesional de sanatate, cadru medical, pentru interpretarea oricarei informatii sau material de pe acest site si aplicarea acestora, circumstantelor individuale ale Dumneavoastra.

Daca aveti preocupari si intrebari despre starea de sanatate a Dumneavoastra, consultati-va medicul generalist sau de familie. Informatiile oferite de acest site nu va sunt furnizate ca si sfaturi medicale.

Politica de confidentialitate si protectia datelor

Safetravels.ro colectează informaţii de la utilizatorii săi astfel: în mod direct de la utilizator (newsletter) si din rapoartele traficului inregistrat pe serverul pe care se găzduieşte website-ul sau de la serviciul extern Google Analytics.

Safetravels.ro colectează adresele de email doar atunci când utilizatorul doreşte acest lucru şi se abonează în zonele de abonare care apar pe website. Adresele de email sunt păstrate în confidențialitate, cu scopul strict de a răspunde la solicitări şi de a continua eventuala corespondenţă.

Adresa Dvs. de email pe site nu va fi înstrăinată către terțe părti.

Atunci când vă abonați la newsletter vă va fi ceruta adresa de email pentru a vă putea trimite înștiințări privind articolele noi și alte informații.

Ea a fost obţinută prin dublă verificare: abonare directă pe website şi confirmarea voastră pe email.

Nu vom divulga/vinde niciodată unor terți adresele din această bază de date și ne vom asigura prin toate mijloacele care ne stau la dispoziție că aceste informații sunt în siguranță. Pentru trimiterea newsletter-ului și pentru administrarea bazei de date de email-uri abonate, folosim serviciile Mailchimp.

 

Infomaţii importante privind protecţia datelor pe safetravels.ro

Conform reglementărilor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulație a acestor date, modificată şi completată, şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protectia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, administratorul website-ului Safetravels.ro va  administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Utilizatori.

Utilizatorii înteleg şi acceptă ca datele personale pe care le furnizează sunt prelucrate în scopul oferirii în condiţii optime de către SafeTravels a următoarelor servicii:

  • Trimiterea de newslettere cu Materiale informative;
  • Oferire de reclame doar în sistem propriu – datele nu vor fi transmise către terţi
  • Marketing si Publicitate doar în mod privat şi doar de către administratorul blogului şi nu de alte terţe părţi.

Conform Legii nr. 677/2001, fiecare Utilizator beneficiază de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justiţiei.

Totodată, fiecare Utilizator al website-ului are dreptul să se opună prelucrarii datelor personale care le privesc şi să solicite ştergerea datelor.

Utilizatorii inteleg şi acceptă ca ştergerea datelor lor personale va fi urmată de ştergerea adresei de email din sistemul administratorului.

Pentru exercitarea acestor drepturi fiecare Utilizator poate face o cerere in acest sens şi să o trimită pe adresa de email contact@safetravels.ro


MENIU